23.10.2016

Дъщерята на Стоянка Мутафова: Много ме обича, но е отдадена най-вече на сцената

„Цял живот съм била и продължавам да бъда в сянката на майка си. А ние двете не можем една с друга, но не можем и една без друга. Смятам, че връзката ни е кармична”. Това сподели в предаването „Събуди се” по Нова телевизия дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева-Муки.

Още

Дъщерята на Стоянка Мутафова се изгубва на летището в Лондон, изпуска полета

Мария Грубешлиева-Муки, дъщерята на Стоянка Мутафова, преживява приключение на връщане от гастрола на голямата актриса в САЩ. Всички са много уморени, превъзбудени от впечатления и от топлото посрещане. След 16 дни гастрол екипът е обратно на път за България. В Лондон се прекачват на полет за София.

Мария Грубешлиева-Муки: Цял живот съм в сянката на майка си

Стоянка Мутафова е много странна майка, споделя актрисата

Стоянка Мутафова: Мечтая никога да не ставам нормална и да не напускам сцената

„Мечтая никога да не ставам нормална и да не напускам сцената". Това сподели в откровено интервю пред NOVA великата ни актриса Стоянка Мутафова. Тя призна, че по принцип е „мрачен и тъжен човек" и се чувства много самотна. „Висше ...

Стоянка Мутафова: Мечтая никога да не ставам нормална (Видео)

„Мечтая никога да не ставам нормална и да не напускам сцената”. Това сподели в откровено интервю пред камерите на Нова телевизия великата ни актриса Стоянка Мутафова. Тя призна, че по принцип е „мрачен и тъжен човек” и се чувства много самотна. „Висше щастие изпитах само в деня, в който родих дъщеря си.

Стоянка Мутафова: Не, не, не потъвам! (ВИДЕО)

Истинската носталгия аз изпитах в чужбина, защото бях женена в Прага и бях много млада, а тогава тук беше още началото на промяната, призна голямата актриса Стоянка Мутафова. Тя разказа, че по това време всяка нощ е сънувала България. 

Днес е поклонението пред Никола Анастасов

От 10 до 13 часа днес, във фоайето на Сатиричния театър в София, ще бъде поклонението пред големия български актьор Никола Анастасов, който почина в понеделник на 84 години. Един от златното поколение на Сатиричния театър, заедно с Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова и Татяна Лолова. Творческата му биография включва над 100 роли в театъра, киното, телевизията и телевизионния театър. Емблематични са ролите му в спектаклите "Сако от велур", "Римска баня", "Суматоха", "Сватба", "Щръклица", "Рейс", "Новото пристанище", "Вражалец", "Лека форма на тежка депресия" и много други. Играл е в над 25 филма, сред тях "Последният рунд", "Неспокоен дом", "Горещо пладне", "Рицар без броня", "Бялата стая", "Господин Никой", "Тримата от запаса", "Неочаквана ваканция" и други. Никола Анастасов популяризираше шопския хумор. Той написва книга с шопски вицове "Смехът на шопа", а в автобиографичната си книга "Я, колко мъка" Никола Анастасов разказва смешни и забавни, тъжни случки от историята на Сатиричния театър. В последното си интервю пред програма "Хоризонт" през месец април тази година Анастасов казва:Човек е разностранен, той носи и радост, и смях, и тъга, и очаквани и несбъднати мечти. И съдба, съдба, всеки човек е такъв, такъв е и актьорът , такъв съм и аз , сигурно, разбира се, нося и смях, но нося и много скръб в себе си.