29.10.2016

Предстоящите избори ще за много важни за всички ни! Внимавайте, за да не отнесете глоба

Тези избори ще са първите, на които ще гласуваме задължително. А отсъствието ни трябва да си има извинителна причина. Иначе рискуваме след две поредни неявявания пред урните на едни и същи избори - да бъдем заличени от изборните списъци. Какви "извинителни" бележки ще са необходими разказва Стоил Рошкев за БНТ.

Още

Марс и Уран образуват квадрат, внимавайте днес!

Луната е във Везни и е в съвпад с Юпитер, а следобед ще образува секстил с Венера и със Сатурн. Това е една от причините днес да се концентрирате върху това, което трябва да свършите. Положете повече усилия, за да си изпълните задачите!

Внимавайте с кода върху яйцето

От Агенцията по безопасност на храните продължават да изтеглят от търговската мрежа полските яйца, за които има съмнение, че са заразени със салмонела.

Внимавайте! Диетичните напитки също крият опасност за здравето

Мнозина мислят напитките със заместители на захарта за по-здравословни. Изследователи от института „Каролинска“ обаче доказаха, че те са също толкова опасни като обикновените, съобщи Нюзру.

Внимавайте с тихия убиец! Вижте осемте симптома, които не трябва да игнорирате

Този вид рак първо обхваща стомаха, а след това се разпространява към други органи. За съжаление, това разпространение се осъществява преди началото на симптомите. Въпреки това, трябва да сте наясно кои точно са те. Затова ще изброим някои симптоми и рискови фактори. Така че да не ги игнорирате и да ги разберете.

Внимавайте какво споделяте онлайн за децата си

Родителите внимават много за това как децата им ползват социалните медии, но те самите също трябва да имат едно наум за собствените си постове, предупреждават учени в ново изследване. В наши дни е почти сигурно, че семействата редовно качват снимки на децата си онлайн, за да осведомяват близки и приятели какво правят.

Внимавайте! Измамници предлагат онлайн реклама, която не са поръчали

Ще ви разкажем за една нова измама. Да си платиш за услуга без да знаеш. В това положение се оказват фирми след телефонно обаждане, в което им предлагат онлайн реклама. Научаваш, че си се съгласил да бъдеш рекламиран в интернет, едва след като получиш пратка по куриер с наложен платеж. А в пратката откриваш... и фактура, пише Нова телевизия.