23.10.2016

Още

Пожар в столичен магазин, евакуираха хората

Пожар избухна в супермаркет в София. Пламъците обхванали задната част на магазина в квартал „Свобода”, след като се запалил въздуховод, съобщава Нова телевизия. Сигналът е подаден по обяд. На място веднага пристигат коли на пожарната и полицията, както и линейка заради дима, който бързо обхванал целия магазин. Търговската част обаче не е засегната. Изведени са служителите на магазина и клиентите, но не се наложила пълна евакуация. Пожарът е овладян бързо и работата в магазина е възстановена. Пострадали няма.

"Избийте ги всички" крещял Кравата за хората на Очите

Повод за конфликта между хората на Божидар Кузманов и Митьо Очите била случка на 6 юни, когато датски туроператор бил набит, а Желязков искал да се саморазправи заради него

75% от хората представят в социалните мрежи живота си "доукрасен"

Имате ли усещането, че приятелите във Facebook водят много по-разнообразен и наситен живот от вас? Не бързайте да им завиждате. Изследователи твърдят, че повечето потребители само създават такъв образ за себе си.

Правнучката на Тодор Живков: Тепърва хората ще го оценят

Андреа Стефанова разказва за пръв път пред камера за семейството си

Пламен Тачев: Румен Гечев се заиграва нагло със страховете на хората в Телиш

Като член на Парламентарната комисия по вътрешена сигурност и обществен ред, народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев опроверга пред Дарик твърденията на колегата си Румен Гечев, относно възможността в село Телиш - Община Червен бряг, Област Плевен, да бъде създаден бежански лагер. Изявлението на депутата беше предиявикано от твърденията на народния представител от БСП Румен Гечев в Плевен, че е възможно решение на кабинета за разполагане на бежански лагер в Телиш „Нагло и безпардонно, без никакво основание се заиграва със страховете на хора...

Хората на Божо Кравата принуждавали чужди оператори да водят туристи в заведенията му

Хората на Божидар Кузманов - Кравата принуждавали чужди оператори да водят туристи в негови заведения в Банско и Слънчев бряг, стана ясно в специализирания наказателен съд. Там в момента се гледа мярката за неотклонение на Божо Кравата. Неговото име нашумя след стрелбата по Димитър Желязков - Митьо Очите.