23.10.2016

Уникално ВИДЕО показва как се създава нож от стоманено въже

В тези времена на технологии и мобилни приложения, сътворяването на нещо с ръцете ни изглежда все по-забравено, но същевременно интригуващо и интересно. За създаването на ножове в гаражни условия, обикновено се използва парче от стоманен диск за рязане, като обработката му е значително по-лесна. 

Още

Уникално ВИДЕО показа булевард „Черни връх” от птичи поглед 

Как върви ремонтът на бул. „Черни връх“ показват последните кадри от птичи поглед, които са заснети от дрон. 

50 смелчаци летят като птици (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Над 50 смелчаци от 20 страни се състезават на световните финали по скокове с крилат костюм, които се провеждат в Китай, предаде Нова Телевизия. Сред участниците има представители на САЩ, Германия и Южна Африка, пише „Ройтерс”.

От птичи поглед! Уникално ВИДЕО на танцуващи хора от 27 държави в Пловдив

Най-големият флашмоб, който се проведе едновременно в няколко български града, беше най-масов в Пловдив. Проявата беше запечатана и от въздуха с помощта на дрон, съобщава Trafficnews.bg.

Уникално ВИДЕО, вижте как изписаха ромската принцеса Мелани със злато, колкото тежи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Британците могат и да си имат принцесата на Уелс, ние - принцеса Мелани. Изписване за хиляди левове спретна ромски бос за новородената си внучка.

Уникално ВИДЕО на слънцето разпространиха от НАСА

НАСА разпространи уникални кадри на двойно слънчево затъмнение, предаде Нова телевизия.  На кадрите се вижда как Луната и Земята едновременно застават пред слънчевия диск.