26.10.2016

Става страшно! Съседи скочиха срещу семейството на захвърленото в храсти бебе

Жители на столичния квартал „Обеля” излязоха на протест срещу семейството на бебето, което преди дни беше захвърлено в храсти в района, предава Нова. Хората, сред които има и много майки с малки деца, са категорични, че за случая трябва да има наказани.

Още

Солена българска ЧНГ, у съседите – евтин пир

Хотелите ни вдигнаха цените, но търсенето отава високо

Съседите на изверга, изнасилил 90-годишна баба, говорят за престъпленията му

90-годишната баба Тинка е втората жертва на глухонемия Васил в Първенец. 29-годишния младеж нахлул в дома й през прозореца и започнал да я опипва, а после блудствал с нея. "Той ми държи ръката и търси пръстени, като видя, че нямам, се ядоса, че...

Съседите на изверга от Първенец, изнасилил 90-годишна баба, говорят за престъпленията му (ВИДЕО)

90-годишната баба Тинка е втората жертва на глухонемия Васил в Първенец. 29-годишния младеж нахлул в дома й през прозореца и започнал да я опипва, а после блудствал с нея. „Той ми държи ръката и търси пръстени, като видя, че нямам, се ядоса, че няма какво да вземе. Много се уплаших и вярвай, че оттогава не мога да спя. По цяла нощ съм така”, разказва жената, пред TrafficNews.bg.

Пълна лудница! Семейство тича до тоалетна при съседите, събориха им банята заради роднини

Семейство от дупнишкото с. Бистрица остана без баня и тоалетна след роднинска свада, временно ще ползват тоалетната на съседите и ще се къпят в леген, докато си построят нови помещения. В изпълнение на решение на съда представители на РДНСК - Кюстендил в присъствието на полиция пристигнаха с работници от ДП „Строителство и възстановяване” в Благоевград и бутнаха незаконно построена през далечната 1992 г. баня и тоалетна на Йорданка Кьосева.