21.10.2016

Хората в неравностойно положение ще получават топла храна от днес до Нова година

От днес до 31-ви декeмври започват да действат обществени трапезарии за хора в неравностойно положение. В цялата страна те ще могат да получават топла храна за обяд. От Фонд "Социална закрила" към Министерството на труда и социалната политика се осигурява финансиране по 2 лева и 30 стотинки на ден на човек. Общият финансов ресурс, осигурен за проектите, е до 600 000 лв. За цялата страна са одобрени 33 проекта за разкриване на обществени трапезарии.

Още

Задигнаха 900 лева от офис в Нова Загора

900 лева и моторен трион са откраднати от офис на фурна в Нова Загора, съобщиха от полицията в Сливен. Сигналът е подаден на 20 октомври  в 11,20 часа от собственика на фурната. Неизвестен извършител след взломяване на входната врата на офис помещение към фурната е извършил кражбата. По случая е образувано досъдебно производство....

Nintendo се завръща с нова конзола за видеоигри (ВИДЕО)

Nintendo се завръща с новата си конзола за видеоигри Switch. Компанията представи първите детайли за устройството, чийто продажби ще започнат чак през март 2017 г. Основната цел на Switch е да направи класическите видеоигри мобилни. На пръв поглед конзолата прилича на таблет и тя действително може да се използва като такъв. Контролерите са безжични и могат да се закачат както за двете страни на таблета, така и за самостоятелна стойка. Могат да се използват и в ръцете без стойката.

Новата шефка в Левски проговори

Диана Иванова с първо публично изявление

Nintendo представиха дългоочакваната си нова конзола — казва се Switch

Всички чакахме Nintendo Switch доста дълго време. Първоначално слуховете за тази конзола сочеха към името Nintendo NX, но ето че компанията е решила да използва едно доста по-оригинално такова. Още по-оригинално звучи то когато видите какво може тази джаджа. Изглежда с новата си конзола японците ще се опитат да покрият целия спектър от възможности на The post Nintendo представиха дългоочакваната си нова конзола — казва се Switch appeared first on Smart News.

Надя Данкинова: Фонд ФЛАГ ще продължи да финансира общините с европроекти

С търговските банки е договорено финансиране до 2023 г., заяви изпълнителният директор на Фонда

Switch – така се нарича новата (модулна) гейм конзола на Nintendo

Nintendo показа за първи път новата си гейм конзола Switch, известна по-рано под името NX. Тя представлява хибрид между портативна и стационарна приставка, изпълнен във формат на таблет с подвижни...