21.10.2016

Петя Неделчева и Мария Мицова минимум с бронзов медал в Прага

Петя Неделчева и Мария Мицова спечелиха минимум бронзов медал от международния турнир по бадминтон с чешката столица Прага. Българките се класираха за полуфиналите в надпреварата на двойки, след като победиха представителките на Дания Джули Якобсен и Дите Хансен с 21:18, 21:17 гейма.

Още

Петя Неделчева и Мария Мицова на четвъртфинал в Прага

Петя Неделчева и Мария Мицова се класираха за четвъртфиналите в надпреварата на двойки жени на турнира по бадминтон с чешката столица Прага с награден фонд 17 500 долара. Българките стигнаха до тази фаза, след победа над третите поставени Джени Муур и Виктория Уилямс от Англия с 21:18, 21:11. В спор за място на полуфиналите българките ще играят по-късно тази вечер срещу датчанките Джули Якобсен и Дите Хансен.

Неделчева и Мицова са на финал в Прага

Петя Неделчева и Мария Мицова се класираха за финала на двойки жени на международния турнир по бадминтон с чешката столица Прага с награден фонд 17500 долара. Българките победиха на полуфиналите водачките в схемата Клара Нистад и Ема Венгберг от Швеция с 21:10, 19:21, 21:15 за 49 минути. Неделчева и Мицова напра...

Българки са на финал в бадминтона

Петя Неделчева и Мария Мицова стигнаха до финала на двойки в турнира по бадминтон в Прага с награден фонд 17 500 долара. В полуфиналите българките елиминираха водачките в схемата Клара Нистад и Ема Венгберг (Швеция) с 21:10, 19:21, 21:15 точки. Неделчева и Мицова направиха серия от 7:1 т. в края на третия гейм и така стигнаха до победата. Така те се класираха на четвърти пореден финал в международен турнир. В спора за титлата нашите ще играят срещу британките Лорън Смит и Сара Уокър. 

Мицова и Неделчева на полуфинал в Прага

Петя Неделчева и Мария Мицова се класираха за полуфиналите на двойки жени на международния турнир по бадминтон с чешката столица Прага с награден фонд 17500 долара. Българките победиха представителките на Дания Джули Якобсен и Дите Хансен с 21:18, 21:17 за 28 минути. С достигането до полуфиналите Неделчева ...

Трима българи ще участват на турнира по бадминтон в Прага

Петя Неделчева, Мария Мицова и Алекс Влаар ще участват на международния турнир по бадминтон в чешката столица Прага. Надпреварата ще се състои от 28 октомври до 1 октомври и е с награден фонд 17 500 долара. Неделчева ще участва на двойки жени с Мицова и на смесени двойки с Влаар. Мицова и Влаар ще започнат от квалификациите на сингъл. В първия кръг на основната схема Неделчева и Мицова ще играят срещу датчанките Габриела Бойе и Сесилия Сентоу.