27.10.2016

Искрено и лично! Графа проговори за връзката си

Направих последната си балада за моето момиче Мария, която е плътно до мен през последните 10 години и ме подкрепя в моите силни и слаби моменти. Това призна Графа в „Часът на Милен Цветков” по Нова тв.

Още

Графа разказва: Как се прави хит след хит?

Певецът гостува в студиото на „Часът на Милен Цветков”

Графа в спешното в Благоевград, ударил си главата по време на участие

Владимир Ампов-Графа потърси лекарска помощ в Благоевград снощи, след като наранил главата си по време на участие в областния център. Снощи Графа бе специалният гост в пиано бара. Какво се е случило и как певецът е наранил главата си е неясно, но след преглед в Спешно отделение той е освободен, предаде struma.com.

Графа претърпя инцидент, карат певеца в болница

Владимир Ампов - Графа е пострадал и потърсил лекарска помощ в Благоевград, след като наранил главата си по време на участие в областния център. Снощи Графа бил специалният гост в пиано бара. Какво се е случило и как певецът е наранил главата си е...

Тежък инцидент с Графа в Благоевград!

Владимир Ампов-Графа потърси лекарска помощ в Благоевград снощи, след като наранил главата си по време на участие в областния център. Снощи Графа бе специалният гост в пиано бара. Какво се е случило и как певецът е наранил главата си е неясно, но след преглед в Спешно отделение той е освободен.

„Най-лошото парти, на което съм бил”: Интервю с фотографа Скот Брауър

Как шоуто се използва за целите на политиката и как се печелят гласове с думи, които галят ухото?

Графа, Мария Илиева и P.I.F. пеят за "Усмихни се, Карин дом"

Тридневен благотворителен фестивал „Усмихни се, Карин дом“ ще се проведе от днес до 25 септември, на поляната до дома. Събраните от него средства ще бъдат използвания за различни програми в подкрепа на децата с увреждания и техните родители. За посетителите е подготвена богата музикална програма с участието на Графа, Мария Илиева, P.I.F. и „Тутурутка”. В двора на „Карин дом” ще има още много забавления, барбекю, благотворителен базар и представяне на детски работилници. Входът е срещу дарение от 2 лв., като единствено за концерта в събота ще е ...