22.10.2016

Паркоместа в София се превърнаха в арт пространства

За поредна година столицата се присъединява към зелената инициатива „Паркинг дей”

Още

Голяма финансова секира за всички мераклии да живеят в София

Наемите в София се повишиха с 5-10% за година, сочат данните на агенциите за недвижими имоти. Най-голямо увеличение на наемите е регистрирано в столичния кв. "Младост". Основен двигател на увеличението на наемните равнища там е 4-ти микрорайон на квартала, където е регистрирано повишение от 11% за година, изчислява Стандарт.

Столичният кмет разкри какво се случва с трафика в София

Столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира проблемите на София в сутрешния блок на Нова телевизия. Един от тях са огромните задръствания от два месеца в София, които дори при един лек дъжд стават буквално кошмарни. 

Извънредно! Екшън в София! Полицаи заложиха капан на автокрадец, последвалото ще ви шокира (СНИМКИ/ВИДЕО)

МВР задържа автокрадец след гонка от Околовръстното до "Ботевградско шосе". Бандитът е заловен, след като потрошил два патрулни автомобила и се блъснал в автобус.

Хванаха автокрадец след гонка с полицаи в София, друг се издирва (ВИДЕО)

Задържаха автокрадец след гонка с полицаи, завършила с катастрофа на столичния булевард "Ботевградско шосе". При инцидента няма пострадали, криминално проявеният е задържан, един човек се издирва. Хванаха легендарни автокрадци в София в действие (ВИДЕО) Около 07:20 ч. тази сутрин мъж алармирал в полицията, че джипът му „БМВ Х 5" е откраднат пред очите му. Незабавно след получаването на сигнала са предприети заградителни действия за установяването и задържането на изв...

Задържаха автокрадец след гонка в София (ВИДЕО)

По данни на МВР арестуваният има няколко криминални регистрации, включително и за наркотици