25.04.2018

Facebook Snooze е нов бутон, който позволява да блокираме хора в профила си за 30 дни

Вероятно всеки от нас има поне един приятел във Facebook, който постоянно досажда или със странни въпроси, или с качването на неподходящо съдържание на стените в профила ни. Социалната мрежа вече предлага различни начини, с които да блокирате подобни хора, без дори те да разберат. Facebook са готови с финалната версия на една нова функция, която представлява Snooze бутон и предлага още по-ефективно решение на този проблем, предаде VentureBeat.      Както името подсказва това е инструмент, с който да блокирате определен човек и всичките му публикации за период от 30 дни. Добре е да знаете, че Snooze бутона може да се приложи не само към хората от списъка с приятели, но също към Pages и Groups страниците във Facebook. Със сигурност доста хора ще намерят тази функция за доста полезна, тъй като позволява да се отървем от досадни публикации и съдържание, което не искаме да виждаме в профила си.     Компанията от няколко месеца работи над функцията и сега започна да я разпространява до потребителите. Facebook също така обмислят идеята да предложат опция да блокираме определен човек за 24 часа, седмица и да задаваме други времеви периоди. По този начин ще разполагаме с допълнителни възможности да контролираме какво съдържание виждаме в своя News Feed.  Oчаквайте скоро Snooze бутона да е достъпен и във вашия акаунт.   Вижте пет ограничения на Facebook, които могат да бъдат решени лесно

Още

Горещи